Hieronder vind u een greep uit onze referenties.


THEATER AMSTERDAM 2013-2014
Lees hier meer informatie over dit project.

CROY DE PETTELAAR
Na een aantal jaren leegstand van deze mooie boerderij is er nu weer een restaurant in gevestigd, te weten Restaurant Croy de Pettelaar.
Lees hier meer informatie over dit project

STADHOUDERSKADE 1 AMSTERDAM
Monumentaal pand.
Lees hier meer informatie over dit project
HULLENBERGWEG 1 TE AMSTERDAM ZUID-OOST
voormalig hoofdkantoor Fiat Nederland
Lees hier meer informatie over dit project
HOOFDKANTOOR BREEVAST TE AMSTERDAM
Door een flinke groei van Breevast waren zij genoodzaakt om van 2 locaties te verhuizen naar een nieuwe locatie nabij het museumplein met aanzienlijk meer m2. Het 3 verdiepingen tellende gebouw is nagenoeg tot op het beton leeggemaakt. Er werden grotere werkplekken gecreerd voor de werknemers. Alle plafonds, wanden, ramen en deuren werden uitgevoerd in wit hoogglans. Zo neutraal mogelijk
MARY BORSATO
De voormalige woning van zoon Marco, nu bewoond door zijn moeder, is door ons geschilderd in 2004. De woning bestaat geheel uit hout, oftewel houten skeletbouw. De woning is behandeld met 2 lagen verf welke we speciaal over hebben laten komen uit Finland. De werknemers hebben met veel plezier aan deze woning gewerkt, mede omdat Mary zeer gastvriendelijk is.
CAROLINE TENSEN BUSSUM
Groot onderhoud gepleegd in 2003 aan de woning van Caroline Tensen. Zeer groot en bewerkelijk pand, in meerdere kleuren geschilderd. Kort na de schilderwerkzaamheden is Caroline verhuisd.
EYEWORKS (REINOUT OERLEMANS)
Het 5 verdiepingen tellende gebouw van Reinout Oerlemans is in gebruik genomen in het najaar van 2005. De plafonds zijn gestript tot op het beton, vervolgens zijn alle plafonds zwart gespoten voor een industriele look. Alle buitengevels aan de binnenzijde zijn wit gesausd. De verdiepingen zijn geheel open of met glazen wanden voor een ruimtelijk overzicht. Met speciale hoogwerkers is de buitenzijde gedeeltelijk grijs gemaakt. Ral 7022 is de huiskleur van Eyeworks.
Lees hier meer informatie over dit project
GERARD JOLING AMSTELVEEN
Sinds 1994 is Gebr. de Graaf vaste schilder van Gerard Joling.
Lees hier meer informatie over dit project
 

 

All Rights Reserved 2019 Gebroeders De Graaf Schilderwerken B.V. 's-Hertogenbosch